Saturday, January 6, 2018

KELAS MASAKAN PERNIAGAAN : MEE KARI CINA + AIR LONGAN ALA AH CHENG kemasukan Januari 2018


KELAS MASAKAN PERNIAGAAN :
MEE KARI CINA + AIR LONGAN ALA AH CHENG


Intipati

Asas Penyediaan Kuah
Asas Penyediaan Paste
Cara memasak kari ayam kering yg betul
Cara membuat cili @ sambal mee kari
Penyediaan condiments
Standard resepi perniagaan
Asas membuat Paste Longan & Penyimpanan
Kos & Cadangam harga

Fee Normal : RM1200
Fee Promo Januari RM990


***1 x Sijil diberi 
makan & minum disediakan

Wajib Membuat Pembayaran 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan


i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7

atas nama

Muhamad Gunawan Jamil

atau

Akaun Syarikat 
MGJ CONSULTANCY
BANK ISLAM 12122010028739

Kemudian

Bukti Pembayaran Perlu Disimpan

Dan whatsapp Infonya ke


01722620719

*** Baki 30% perlu dijelaskan pada hari kejadian


Lokasi : Merdeka Villa, Ampang






Hubungi :

+0172260719 chef obie
+0169166010 Nesa

MGJ CONSULTANCY

#kelasmasakan #meekari #kelasmeekari#kelasairlongan #mgjconsultancy #chefobie

No comments:

Post a Comment

RESEPI KUAH ROJAK PASEMBOR SEDAP DAN POPULAR CHEF OBIE

Salam Hujung minggu.. bila  RESEPI KUAH ROJAK PASEMBOR  kembali menjadi permintaan... Chef Obie kongsikan sekali lagi..resepi beberapa tahu...