Saturday, September 2, 2017

BENGKEL MASAKAN PERNIAGAAN SIZZLING DI PUSAT BELIA ANTARABANGSA , CHERAS KL


BENGKEL @ KURSUS  BULAN SEPTEMBER 2017 



Syukur Alhamdulillah , setelah melebihi 5 tahun chef obie menjalankan pelbagai program komuniti , seperti program memasak , membaking bertujuan memperkasakan lagi ilmu masakan perniagaan dalam masyarakat berbilang kaum dan latarbelakang seterusnya dapat membantu mereka menambah pendapatan .


Kini pihak chef obie dan team , mengadakan BENGKEL MASAKAN PERNIAGAAN
POPULAR MASAKINI 3 "S" BERSAMA CHEF OBIE bagi memenuhi permintaan semasa !


Selamat Maju Jaya,



BENGKEL MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR MASAKINI 3 "S" BERSAMA CHEF OBIE

LOKASI : I.Y.C Pusat Belia Antarabangsa , Cheras , Kuala Lumpur

YURAN @ FEE :

1. FEE NORMAL RM599
2. FEE PESARA / IBU TUNGGAL / PENJAGA OKU RM499

TARIKH : 30 . 09 . 2017
HARI      : Sabtu
MASA    : 9 pagi hingga 5 petang
HUBUNGI  : 016 9166010 Miss Nesa
Untuk Booking Tempat Anda Dalam Bengkel Ini
( Makan Tengah Hari Disediakan )
Demo & Semi Hand Ons - bergroup



BENGKEL INI ANDA AKAN BELAJAR : 

MASAKAN PANAS SIZZLING






Intipati

Penyediaan Sos Sizzling Power Yang Standard

Penyediaan Sos Lada Hitam Sizzling Yang Standard

Penyediaan Sos Kari Jepun Yang Standard

Penyediaan Ayam / Daging / Kambing / Salmon / Udang / Ketam

Yee Mee / Pan Mee / Nasi Putih Mewangi

Penyediaan Side Salad Yang Menarik Untuk Sizzling 3 "S"

Bavarages Istimewa




Keistimewaan Peserta Bengkel

1.Turut Sama demo dan semi hand ons bergroup

2.Menerima Door gift daripada penaja

3.Nota Bengkel

4.Sijil

5.Peserta juga diberi peluang dalam memasarkan perniagaan mereka dalam website milik penganjur selama 4 bulan berturut-turut tanpa sebarang bayaran.

6.Dan.... Bengkel Enjoy !







HUBUNGI : 016 9166010 Miss Nesa ( whatsapp / call )

#workshop #bengkelmasakan #kelassizzling #sizzling #sizzlingplate #sizzlingplatter #medatop #rootbypchaie









No comments:

Post a Comment

RESEPI KUAH ROJAK PASEMBOR SEDAP DAN POPULAR CHEF OBIE

Salam Hujung minggu.. bila  RESEPI KUAH ROJAK PASEMBOR  kembali menjadi permintaan... Chef Obie kongsikan sekali lagi..resepi beberapa tahu...