*** Pelajar Kelas Masakan Katering #chefobie mampu melaksanakan katering perkahwinan 1000pax.
Wow , Chef Obie nak ucapkan Tahniah kepada anak didik chef iaitu akak Zura #kateringemas ,menyediakan hidangan katering kepada tetamu seramai 1000pax..lauk-pauk mengancam cepatlah surutnya..nice...
Kepada warga Klang & Shah Alam yang Memerlukan perkhidmatan katering
boleh hubungi
Akak Zura & KATERING EMAS by Rich 3 siblings hotline 0166349717 berpengkalan di Kota Raja ,Klang Selangor
boleh hubungi
Akak Zura & KATERING EMAS by Rich 3 siblings hotline 0166349717 berpengkalan di Kota Raja ,Klang Selangor
KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR : MASAKAN KATERING
Kemasukan SEPTEMBER
28.9.2019 SABTU
29.9.2019 AHAD
30.9.2019 ISNIN
YURAN /FEE : RM3000
Pesara / Ibu Tunggal / Penjaga memiliki Anak OKU : RM2500
Pesara / Ibu Tunggal / Penjaga memiliki Anak OKU : RM2500
*PILIHAN untuk setiap satu kategori
Nasi Minyak / Hujan Panas atau
Nasi Beriani atau
Nasi Tomato atau Nasi KABULI Afghanistan
Ayam Masak Merah atau Ayam Hijo atau
Ayam Beriani atau
Ayam Rendang Minang
Ayam Beriani atau
Ayam Rendang Minang
Daging Masak Hitam Manis atau
Daging Kurma Berkentang atau
Rendang Daging
Daging Kurma Berkentang atau
Rendang Daging
Kambing Beriani atau
Kambing Kuzi atau
Kari Kambing India Selatan atau
Kambing Vindaloo
Kambing Kuzi atau
Kari Kambing India Selatan atau
Kambing Vindaloo
Dalcha Sayur Mahameru
Dalcha Sayur Melayu
Dalcha Sayur Peranakan
Dalcha Sayur Melayu
Dalcha Sayur Peranakan
Pajeri Nanas atau
Pajeri Terung atau
Pajeri Mentimun
Jelataah Mentah
Pajeri Terung atau
Pajeri Mentimun
Jelataah Mentah
Intipati :
1.M.E.P Untuk ke semua Menu
2.Standard resepi Untuk Perniagaan Katering ( Buku Standard Resepi )
3.Tips-tips menyediakan hidangan katering untuk 10-1000 pax
4.Pelajar belajar secara hands on 1 to 1
5.Tips membeli bahan mentah dari pembekal dan cara membuat tempahan
6.Cara Kiraan Menu Untuk Katering
2.Standard resepi Untuk Perniagaan Katering ( Buku Standard Resepi )
3.Tips-tips menyediakan hidangan katering untuk 10-1000 pax
4.Pelajar belajar secara hands on 1 to 1
5.Tips membeli bahan mentah dari pembekal dan cara membuat tempahan
6.Cara Kiraan Menu Untuk Katering
Hubungi MGJ CONSULTANCY
http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie
http://www.wasap.my/60169166010 PA Nesa
http://www.wasap.my/60137326939 Encik Faris
Chef Obie Tenaga Pengajar Kursus / Kelas Masakan Perniagaan Popular : Masakan Katering
No comments:
Post a Comment