Sunday, November 21, 2021

Program Bakal Pesara Chef Obie Pilihan Peserta Nasi Kukus Ayam Goreng Berempah

 Program Bakal Pesara Chef Obie Merupakan Program Popular Di MGJ CONSULTANCY  

Kepada anda bakal pesara atau wakil syarikat yang sedang mencari sesuatu yang istimewa untuk dihadiahkan kepada pekerja anda yang tidak lama lagi akan menamatkan perkhidmatannya.

Di sini mungkin jawapan yang paling tepat untuk memenuhi apa yang anda inginkan.

Boleh terus hubungi Chef Obie Dan Team MGJ CONSULTANCY yang berpengalaman menganjurkan program untuk bakal pesara sejak 2018 hingga kini.

http://www.wasap.my/60172260719 Chef Obie ( Pengasas )
http://www.wasap.my/60137326939 Abang Fad Assistant Chef Obie

Anda boleh rujuk link Program Bakal Pesara Chef Obie kongsikan ini di bawah :
KURSUS DAN PROGRAM UNTUK BAKAL PESARA - Kelas Masakan Perniagaan , Baking & Komersial Bertestimoni Ini Mempunyai Lebih 50 Pilihan

Kali ini peserta program merupakan rakan sekerja bersama dengan majikan yang sama lebih 30 tahun berkhidmat , mereka sungguh komited dan seronok sepanjang program berlangsung.

Terima Kasih Pn Rafideah dan Pn Jalela kerana memilih " PROGRAM BAKAL PESARA" daripada Chef Obie / MGJ CONSULTANCY . Daripada lebih 50 pilihan pakej mereka memilih pakej untuk program bakal bersara iaitu

" NASI KUKUS AYAM GORENG BEREMPAH "

Jom kita layan momen mereka daripada perkongsian gambar candid dibawah program berlangsung pada 19 November 2021 .











Keseronokkan selain menimba ilmu 1 to 1 face to face dan fully hands on memudahkan peserta untuk terus memahami secara praktikal dengan sukatan perniagaan .






















Jika anda berminat untuk program bakal pesara pakej " NASI KUKUS AYAM GORENG BEREMPAH " boleh terus hubungi Chef Obie MGJ CONSULTANCY .
Juga boleh rujuk info di bawah


KELAS NASI KUKUS AYAM GORENG BEREMPAH 
YURAN /FEE : RM2500 seorang

Intipati

Nasi Kukus MEWANGI secepat 5-7 minit
( Teknik mempercepatkan penyediaan Nasi Kukus mudah , jimat tenaga dan jimat kos )

 Ayam Goreng Berempah & MARINATED AGB
( Teknik penyediaan ayam supaya cepat Masak , Crunchy & Beraroma )

-PES Gulai Kari Istimewa Nasi Kukus
( Rempah ratus dibawa khas dari XXXXXX )

Sambal Istimewa Nasi Kukus
Merah & Ijo

Cadangan Harga

Standard Resepi

Teknik Penyimpanan 

Teknik Penyusunan Tarikh Penyediaan Production

Tenaga Pengajar Profesional : Chef Obie ( Chef Profesional  )

( Berpengalaman menghidangkan menu-menu masakan , pastry & kek untuk King Fadh Arab Saudi & Sultan Brunei juga VIP & VVIP Malaysia juga merupakan anak didik Golden Hand Executive Pastry Chef Mahmod & Executive Chef William H Hewitt  )



Lokasi : Merdeka Villa ,
Jalan Merdeka , Ampang

Landmark : Spectrum Mall
Berdekatan - LRT Cahaya , LRT Ampang ( 10-15 minit dari KLCC )

Tarikh Kelas :
Pelajar Boleh memilih tarikh dan hari untuk kelas diadakan
Di Antara Isnin hingga Khamis
Sabtu atau Ahad
( Jumaat Sahaja Kelas Tidak Diadakan )


Masa : Setiap jenis kelas akan bermula pada pukul 9 pagi

Kelas : One day Course @ Kelas Sehari & Fully Hands On ( Sepenuhnya pelajar akan membuat sendiri memasak secara praktikal atas seliaan dan tunjuk ajar daripada chef profesional )

Keperluan : Pelajar hanya perlu membawa alat tulis dan apron sahaja

Pelajar akan menerima 1 x Sijil ( no.siri )

Pelajar ATAU Majikan Wajib  Membuat Pembayaran PENUH 
ke

Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY

Bank Islam No akaun 12122010028739


Kemudian
Bukti Pembayaran Perlu Disimpan


p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie atau wakil MGJ CONSULTANCY
di bawah ini sama ada melalui whatsapp atau call



Hubungi MGJ CONSULTANCY
http://www.wasap.my/60137326939 Abang Fad Assistant Chef Obie

    
Senario Online Dan Offline yang berdaya saing terutama dalam bidang perniagaan.
Telah memberi seluas luasnya peluang untuk sesiapa sahaja memulakan perniagaan sama ada secara kecil-kecilan , sederhana mahupun secara ekstrim. 

Perniagaan berasaskan makanan menjadi pilihan utama netizen , peniaga dan usahawan di zaman kegawatan ekonomi sekarang ini.

                                     


Antara Testimoni-testimoni pelajar kelas masakan perniagaan popular chef obie



FOODJAM
Bukit Rahman Putra
Sungai Buloh, Selangor

SAFHYD STEAK HOUSE
Jalan kubur tanah merah,berdekatan masjid ismail petra , Kelantan

SAFHYD STEAK HOUSE
No 48 , Jalan Nova u/5 ,
Subang Bestari 
Shah Alam

PAK MAON KITCHEN , Yan Kedah Darul Aman
MANGROOVE CAFE WESTERN FAMILY
370 , Jalan Tai Shin Jar
Kuching , Sarawak

RESTAURAN RONEY SATAY
Pusat Perniagaan Adnium
Bandar Bukit Beruntung , Bukit Sentosa & Klang

MAKAN SHACK 2186,G floor, Jln Bukit Minyak
Kawasan Perniagaan Asas Murni
Bukit Mertajam, Seberang Prai
KATERING EMAS , Kota Raja Klang Rich 3 Siblings Pn Zura : 0166349717 / 011 36965796
KEDAI MAKAN KAK LAILI , Langat 
RESTORAN ABAH NASI CAMPUR , Sungai Dua 013 4486077 / 013 4026076
ANNYEONG HASEYO great korean BBQ & Grill , KB Mall Kota Bharu : annyeonghaseyo.hq@gmail.com
Restoran D'Sempalit Ikan Bakar , Raub Pahang , Abang Kemal : 012 3821477 / 017 2721477 
Aji Kitchen  Mee Rebus Johor Viral , Kg Jawa Klang ( Selasa ) Abang Aji : 019 3816884 
LOLA SATE , Alor Gajah Melaka Kak Lola : 019 3250842
KITCHEN LOLA , Berhadapan Pasar Alor Gajah : 019 3250842
SATAY TANJUNG , Georgetown Bro Ismail : 011 24372703
By HAJAR MEE REBUS JOHOR SATAY , Penang : 017 8001187
SATAY JUNIOR satay cawan , Kajang Pn Salmah & Sons : 010 2206681
SNOW BALL DANCE Chef Pak Di, Melaka
RAMBAI KLASIK Cafe , Kuala KANGSAR  : 010 1116559176 / 016 4178184
DESARU VIBE LOUNGE
No 19,Jalan Dato Jaafar 24/1 Taman Mutiara Desaru Bandar Penawar, Johor
MEEN PITSTOP  
Ulu Pulai, Gelang Patah , Johor ( Berdekatan Legoland Malaysia )
TAT NASI AYAM  Desaru Bandar Penawar, Johor
DAPUR AISHAH Wisma Central , Kuala Lumpur
THE GRINDER Kajang, Selangor ( kiosk mengikut events )
FISH TAKE AWAY muhammadrauffnc Tasek kenyir, Terengganu
STEAKHOUSE Kota Bharu Kelantan
STEAKHOUSE WESTERN  Penang
WESTERN BROTHERS Kulai Johor
RESTORAN KUNING KUNYIT Damansara Height , Kuala Lumpur
ROMA CAFE , Quill Shopping Mall, Jln Sultan Ismail Kuala Lumpur
MALAYSIA CATERER Texas, United State Of America
HOR RESTAURANT Hong Kong , Republik Of China
DEE HOUSE RESTAURANT Taman Bukit Rambai , Melaka
MERCIK CHAR KUEY TEOW Parit Raja, Batu Pahat, Johor
BEST CHAR KUEY TEOW Petaling Jaya , Selangor
CHAR KUEY TEOW ADIK , Kg baru, Kuala Lumpur
DAPUR LAILII Kajang, Selangor
SATAY xxxxxx Kajang, Selangor
SATAY MUADZAM Pahang Darul makmur Aishah Dan Naim : 016 3273705
CAKOI Ipoh, Perak
KATERING EMAS , Kota Raja Klang Rich 3 Siblings Pn Zura : 0166349717 / 011 36965796

No comments:

Post a Comment

Kelas Akhir Tahun 2024 Chef Obie

  Kelas Akhir Tahun 2024 Chef Obie Assalammualaikum wbt Salam Sejahtera ,  jangan lepaskan peluang join kelas akhir tahun 2024 ini hanya tin...