KELAS MASAKAN PERNIAGAAN POPULAR 2019:
" CHAR KUEY TEOW "
" CHAR KUEY TEOW "
JANUARI
Fees RM1200
Fees Pesara ,Ibu Tunggal , Penjaga OKU RM800
Intipati
1.Membuat Standard Sos CKT
2.Penyediaan Ass-wipe Miss En Place CKT+KTG
3.Penyukatan Standard
4.Penyimpanan
5.Penggunaan Standard RESEPI
6.Kos & Cadangan Harga Jualan
2.Penyediaan Ass-wipe Miss En Place CKT+KTG
3.Penyukatan Standard
4.Penyimpanan
5.Penggunaan Standard RESEPI
6.Kos & Cadangan Harga Jualan
Tenaga Pengajar Profesional : Chef Obie
Masa : kelas akan bermula pada pukul 11 pagi
Masa : kelas akan bermula pada pukul 11 pagi
Kelas : Hands On ( Sepenuhnya pelajar akan membuat sendiri memasak secara praktikal atas seliaan dan tunjuk ajar daripada chef )
Keperluan : Pelajar hanya perlu membawa alat tulis dan apron sahaja
Pelajar akan menerima 1 x Sijil ( no.siri )
Hubungi : +60172260719 chef obie
Perhatian :
Pelajar Wajib Membuat Pembayaran DEPOSIT 70% daripada Jumlah Penuh Yuran
ke salah satu akaun pilihan
ke salah satu akaun pilihan
i- CIMB 7619121286
ii- MAYBANK 151409098193
iii- BSN 14005-41-00008021-7
atas nama
Muhamad Gunawan Jamil
Muhamad Gunawan Jamil
ATAU
Ke Akaun Syarikat MGJ CONSULTANCY
Bank Islam No akaun 12122010028739
p/s Anda wajib hubungi pihak chef obie di talian
0172260719 sama ada melalui whatsapp atau call
0172260719 sama ada melalui whatsapp atau call
Baki Yuran 30% Perlu diselesaikan Pada Hari kelas Diadakan. *** Testimoni kejayaan pelajar membuka perniagaan char kuey teow milik sendiri
-Food truck
-Food Court
-Restauran / Cafe
-Pasar Malam -Bazaar
-Gerai
-Restauran Food Delivery
-Food Court
-Restauran / Cafe
-Pasar Malam -Bazaar
-Gerai
-Restauran Food Delivery
Hubungi
+60172260719 chef Obie
+60169166010 PA Nesa
+60169166010 PA Nesa
#kelasmasakanperniagaan #chefobie
#chefobiecrew #charkueyteow #kelasmasakanpopularchefobie #charkueyteow #kelascharkueyteow#kelaskueyteowgoreng #kelassoskueyteow @ Ampang, Kuala Lumpur
#chefobiecrew #charkueyteow #kelasmasakanpopularchefobie #charkueyteow #kelascharkueyteow#kelaskueyteowgoreng #kelassoskueyteow @ Ampang, Kuala Lumpur
Jom Follow FB : chefobie untold
No comments:
Post a Comment