Tuesday, September 9, 2014

Bengkel Paling Hangat Dan Panas Di Malaysia !


Assalammualaikum wbt Dan salam sejahtera kepada anda semua yang setia melawat blog chef obie.
Ada pengumuman mengenai Bengkel untuk anda semua yang berminat untuk mendalami atau ingin menambah ilmu dalam pembuatan kek ,perniagaan kek melalui online juga offline yang berkesan , pengurusan , costing , pemasaran ,penggunaan peralatan yang sesuai untuk anda pada kemampuan yang minimum -
Perkongsian ilmu & Bukti kejayaan daripada pembuat kek coklat online & offline yang tengah panas dan hangat di Facebook dan medium sosial yang lain.
Chef Obie juga akan membuka rahsia dan berkongsi kejayaan dalam pembuatan kek 3D.
Terbuka kepada semua - Bengkel yang diberi nama "ZERO TO PRO" chef obie merupakan bengkel penutup bagi tahun 2014 oleh chef obie dan juga daripada penaja Official Tepung Hairan - Puan Azu

Bengkel- yang penuh pengisian kepada anda berminat juga yang baru atau yang telah menceburi bidang perniagaan / pembuatan kek online & offline secara komersial dalam membina penjenamaan sendiri.

Jangan lepaskan peluang yang hanya setahun sekali diadakan di Yayasan Pusat Belia Antarabangsa ,Bandar Tun Razak , Kuala Lumpur

Bengkel paling murah diMalaysia- Yuran Asal RM380 untuk menyertai Bengkel Zero To Pro , kini hanya RM60 sahaja untuk melayakkan anda menyertainya.Hanya RM60 anda sudah layak joint Bengkel Zero To pro- termasuk makan dan  minum, sijil penyertaan dan goodies- goodies yang menarik.
Cepat - cepat booking tempat anda sekarang!!!

'BENGKEL ZERO TO PRO- CHEF OBIE'

Tarikh : 27 September 2014
Masa : 8 pagi sehingga 5 petang 
Yuran : RM60 ( termasuk makan dan minum, sijil & goodies )
Tempat : Yayasan Pusat Belia Antarabangsa, Bandar Tun Razak , Kuala Lumpur.
Untuk Tempahan Tempat Hubungi : Puan Azu 019 2912915 / whatsapp








No comments:

Post a Comment

Kelas Akhir Tahun 2024 Chef Obie

  Kelas Akhir Tahun 2024 Chef Obie Assalammualaikum wbt Salam Sejahtera ,  jangan lepaskan peluang join kelas akhir tahun 2024 ini hanya tin...