TEPUNG HAIRAN
Kepada anda yang berminat menceburi perniagaan membuat pelbagai jenis kek dengan hanya menggunakan satu jenis tepung segera @ lebih dikenali dengan nama Tepung Hairann
"Chef Obie sebagai Duta Tepung Hairan"
Sukacita chef obie berkongsi pelbagai resepi menarik yang boleh dihasilkan hanya menggunakan Tepung Hairan, chef obie telah Berjaya memvariasikan tepung hairan menjadi lebih 60 produk seperti kek red velvet ,kek coklat Badam Moist,kek coklat mocca moist kek,coklat crumble muffin, coklat crunchy cookie dan pelbagai lagi .Hanya perlu campur air dan minyak mampu menghasilkan kek coklat moist yang sedap dan menyentap selera!
Tepung Hairan yang dijual pada harga berpatutan dan telah 4 tahun berada dipasaran menjadi pilihan usahawan online tempatan.Kini telah menjadi buah mulut peminat-peminat kek tempatan kerana keenakan dan kesedapan kek yang dihasilkan daripada tepung hairan!
Jangan Terlepas Peluang Bersama Team kami!
Jangan Terlepas Peluang Bersama Team kami!
Testimoni pelanggan Tepung Hairan!
Tepung Hairan Coklat Moist...Paling luar biasa dan menghairankan
Tepung ini mampu mampu dijadikan lebih 60 jenis kek,cookies,muffin, cupcake dan pelbagai lagi...
malahan brownies yang mantap juga boleh dihasilkan .
Kepada anda yang berminat untuk mendapatkan tepung hairan
atau ingin menjadi agen di seluruh Malaysia juga Sabah & Sarawak
Puan Roazura : 019 2912915 / whatsApp
order@tepunghairan.com
Kepada anda yang tercari resepi mudah membuat kek coklat moist yang sedap
chef obie ingin sharing resepi bersama
Kek Coklat Moist Tepung Hairan
Bahan
1 paket Tepung Hairan
1 cawan Air
1/2 cawan Minyak Masak
Cara Membuat
1.Satukan ke semua bahan dalam mangkuk dan kacau sehingga sebati.
2.Tuang ke dalam tin pembakat,Gunakan tin pembakar kek 7 inci yang telah digris.
3.Bakar pada suhu 150-160'c selama 40-45 minit. Jika anda menggunakan teknik mengukus sila kukus
sehingga 50 minit atau1 jam .
Kek Coklat moist yang telah dibakar atau kukus sedia unutk diganache;
Resepi Ganache @ topping
Bahan
1 paket Topping @ ganache Hairan
1/2 cawan Air
Cara membuat
1.Satukan air ke dalam bahan topping@ganache, kacau sebati, boleh dipanaskan sebentar 1 minit microwave atau oven.Kacau sehingga menjadi topping yang pekat dan berkilat.Sedia untuk dituang keatas kek coklat moist memang menyelerakan.
Penyediaan kek coklat moist paling mudah!
Tepung Hairan Di Media
Segera Hubungi : Puan Azu
0192912915 / WhatsApp
Facebook: Tepung Hairan
www.tepunghairan.com
No comments:
Post a Comment